Skyggekursus

TO MODULER - fordelt på to lørdage - indeholdende både undervisning, læring, teori, aktivitet og øvelser.

 

MODUL 1: Introduktion til dine skyggesider 

- Hvad er skygger og hvordan opdages de? 

- Hvordan udvikles de i opvækst og samfund?

- Hvordan er dine skyggesider udviklet siden du blev født? 

 

MODUL 2: Praktisk skyggearbejde 

- Arbejde med dine skyggesider

- Arbejdet med andres skyggesider

- Integration af positive lyse skyggesider (skjulte kræfter)

 

DATO MODUL 1: 8. september kl. 09:30-16:00

DATO MODUL 2: 22. september kl. 09:30-16:00 

 

Pris i alt 

1799,-

* Inkl. Munk Schandorffs to Skyggehæfter, der indeholder praktiske oversigter, simple modeller, letlæselig teori samt effektive øvelser.  

Skyggehæfte 1 Skyggehæfte 2

Underviser & holdansvarlig 

- Carsten Laursen

Carsten Laursen (f.1980) har siden 2014 arbejdet som terapeut med speciale i eksistenspsykologi. Carsten medstiftede Munk Schandorff i 2012 og er ansvarlig for filosofisk konceptudvikling samt undervisning og kursusafholdelse. Carsten kan kontaktes på tlf.: 26160352 ved spørgsmål eller lign. 

Bliv bedste venner med din egen skyggeside

Alle er vi med en dyb hungren, motivation og længsel efter at forløse vores fulde potentiale. Men spørgsmålet er HVORDAN man så forløser sit inderste potentiale? Vi er jo netop nu i fuld gang med at leve et liv, og selv om det måske - på en eller anden måde - føles som et lidt utilstrækkeligt liv, så er det trods alt det vi er trygge ved. 

Netop SPRINGET fra den velkendte tryghedsfølelse - den hverdag vi kender - og over i den ukendte frihedsfølelse - det eventyr vi ikke kender - er hvad der holder de fleste mennesker tilbage fra seriøs selvrealisering. Det er ganske naturligt at være usikker, når det kommer til området SELVUDVIKLING, men sikkert er det også, at vi for alvor vokser, når vi udfordrer det vi bevidst eller ubevidst frygter.

Arbejdet med skyggesider er en af de bedste måder, at komme til bunds i sine indre begrænsninger og fortrængninger. Det er en særdeles effektiv udviklingsmetode til at komme tættere på sit autentiske selv og nyskabe sit liv og sin væsenskerne privat, socialt og arbejdsmæssigt. 

Kom tættere på et mere fuldkomment liv og en mere givende tilværelse. Spring med på et spændende og bevidsthedsudvidende kursus, der giver dig adgang til et helt nyt fundament af viden omkring dig selv og din skyggeside. 

Tilmelding & kontakt

Interesseret i at vide mere? - Skriv til os her