Find ind til dit inderste og sande jeg

Længes du efter noget andet og noget mere? Mangler du at finde en dybere mening i tilværelsen? Måske du føler, at du ikke lever dit rigtige liv? – at noget ikke er som det burde være, men at det er svært at sætte ord på, hvad der i grunden er galt?

Klar til dit livs forvandling?

 

'Bliv alt hvad du kan blive!', sagde læge og psykiater Carl G. Jung. 'Lever du en tilværelse, som ikke afspejler dit inderste potentiale, så ender du med et ulykkeligt liv!', sagde psykologen Abraham Maslow (ham med behovspyramiderne).

Men hvordan i himlens navn bliver vi til alt, hvad vi inderst inde er? Hvordan ved vi, at den person, vi går rundt og er i dag, ikke er alt hvad der er mulighed for at blive til? 

Sikkert er det, at årsagen til vores mange personlige problemer oftest skyldes, at der er en ganske stor forskel mellem den person, vi har lært at være, og så den person, vi inderst inde er! 

Det gælder faktisk os allesammen, at vi kommer til at sidde fastklemt i en personlighed, der ikke afspejler hvem vi i virkeligheden er, men nærmere er et slags kompromis mellem vores inderste fulde potentiale, og så de dele af vores potentiale, som vores familie og omverden har kunnet acceptere.

Allerede tidligt lærer vi, at gøre hvad andre siger, søge andres anerkendelse og bekræftelse og hele tiden prøve at passe ind og tilpasse de allerede bestemte normer og regler. Først hos vores forældre, hvis psykologiske verdensbillede - forældrenes følelser og værdier - vi næsten blindt overtager rent moralsk. Sidenhen samfundets sociale spilleregler, og de sociale roller, der forventes at man kan indtage. 

Ethvert menneske vil derfor altid være dybt præget af sin opvækst, sin arv og sit miljø, og sikkert er det, at der gemmer sig utroligt meget mere potentiale i underbevidstheden i ethvert menneske. 

Så hvem er vi i grunden? Er vi den person, vi har lært at være? Er vi det menneske som vores familie og omverden på daglig basis genkender, anerkender og accepterer? Eller kunne det tænkes, at der gemmer sig et andet og mere autentisk menneske inde bag den sociale rolle og maske, vi bærer rundt på hver eneste dag.

Du kender sikkert allerede svaret, og du kan måske også mærke, at det er ved at være tid til et personlighedsudviklende eventyr. For hvem har lyst til at blive til andet end det menneske, man inderst inde er? Hvem har lyst til at lade potentielt indre liv, glæde, udvikling og udfoldelse gå tabt og ende som en uforløst birolle i sin egen livshistorie?

Hvem du i virkeligheden er - inderst inde - vil du begynde at opdage på dette kursus - et kursus der bliver igangsættende for dit nye liv. Stol på os når vi siger, at der ligger så uendeligt meget mere psykisk potentiale og venter på at blive frigjort inde i dig, tør du blot vende blikket ind ad og gå på seriøs selvopdagelse i dit indre. 

 

Gør 2020 til året, hvor du sætter en ny kurs for dit liv og resten din fremtid

▶ Spring med på et livsforvandlende kursus, og skriv et helt nyt kapitel i din livshistorie

Underviser Carsten Laursen om kurset:

"Der er faktisk nogle helt elementære psykologiske regler, der skal overholdes, hvis man ønsker et godt, tilfredsstillende og mere fuldstændigt liv. Det er livsregler, som vi ikke lærer at kende gennem skole og uddannelse, og dette fordi at skole og uddannelse først og fremmest handler om at forberede det enkelte menneske til et langt arbejdsliv. Den vigtigste livsopgave gældende alle mennesker, er, at finde ud af hvem man inderst inde er! Man hverken kan eller må slå sig til tåls med at være den person man har lært at være, som ens forældre har fremelsket og omverdenen har accepteret. Der ligger meget mere personlighed og venter på at komme frem, men det kommer ikke af sig selv.

På dette Munk Schandorff kursus får du bl.a. følgende udbytte:

Find din sande & autentiske personlighed

Frigør dig fra autoriteter & forældre

Lær at leve med din intuition

Oplev mere vækst, selvværd & livsglæde

Få mere ærlighed, integritet & styrke

Mere intime & kærlige relationer

Lev dit sande liv 

Stærkere psyke & helbred

Praktiske informationer

Hvor?   

Hos Munk Schandorff - Dumpen 20, 1. sal. 8800 Viborg

Datoer? 

1) 11. januar 2020 kl. 09:30-14:30

2) 2. februar kl. 09:30-14:30

3) 7. marts kl. 09:30-14:30 

Pris? 

Normalpris kr. 4999,-  åbningstilbud kun kr. 2999,-  

Hvem kan deltage?   

Alle kan deltage - uanset uddannelse, erfaring med terapi eller selvudvikling.

Hvordan tilmelder jeg mig?   

Ring 26 16 03 52 eller udfyld formularboksen.

Ankomst?   

15 minutter før holdstart

Mad og drikke? 

Der serveres vand, te, kaffe og kage. Mulighed for at bestille sandwich såvel som køleskab til medbragt madpakke.

 

Munk Schandorff Viborgs terapi- & kursushus

Adresse
Dumpen 20. 1. sal
8800 Viborg
Danmark
Telefon
26160352
E-mail
info@munk-schandorff.dk

Underviser

Carsten Laursen (f.1980) har siden 2014 arbejdet som terapeut med speciale i eksistenspsykologi. Carsten medstiftede Munk Schandorff i 2012 og er ansvarlig for filosofisk konceptudvikling samt undervisning og kursusafholdelse. Carsten kan kontaktes på tlf.: 26160352 ved spørgsmål eller lign. 

Tilmelding & kontakt

Udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet inden for 24 timer