Forebyggelse af stress på arbejdspladsen

Det kan være svært at undgå stress fuldstændigt i en tid som nu, hvor der er forventninger til et højt tempo flere steder - også på arbejdspladsen. Stress og travlhed på et håndterbart niveau er heller ikke farligt, men det bliver det, når det hober sig op og står på over længere tid. Når først vi for alvor rammes af stress eller populært sagt “går ned med stress”, kan skaderne være uoprettelige. Derfor er det vigtigt at lære at håndtere og forebygge stress, før stressen bliver for vanskelig at håndtere.

 

Få værktøjerne til at håndtere stress

Den største stressfaktor i tilværelsen er for mange stressede situationer på arbejdspladsen. Dårligt arbejdsmiljø, uopnåelige deadlines og følelsen af utilstrækkelighed er noget af det, der belaster den psykiske sundhed og kan give stress.

Hos Munk-Schandorff arbejder vi med et læringssystem til virksomheder, der giver bedre rammer og vilkår i forebyggelsen af stress. Vi tilbyder et todages kursus med fokus på at lære at håndtere stress på arbejdspladsen.

 

Stressfri Virksomhed

Et stresset personale yder ikke det bedste, de kan, og de er i langt større risiko for at blive syge også over lange perioder. Det er hverken godt for personalet eller for virksomheden.

Derfor skal man både finde ud af, hvordan man håndterer stress, men også hvordan man forebygger stress. Vores kursus giver virksomheden og personalet værktøjerne til både at håndtere og forebygge stress. Personalet lærer blandt andet at håndtere stress og arbejde bedre under pres, og det giver virksomheden et udbytte i form af både lavere sundhedsudgifter og gladere, mere velfungerende og omstillingsparate medarbejdere.