Gratis PDF-bøger

Vores serie af håndbøger er udviklet for at give dig vigtige informationer og gode råd, der kan understøtte dig i din selvudvikling og terapi.

Vores klienter og kursister skal have de bedste betingelser for forandring og eksistentiel udvikling, og det mener vi bl.a. de får, ved selv at kunne læse om om de filosofiske kernekoncepter og relevante psykologiske modeller, der er hjørnestenene i Munk Schandorffs terapi, rådgivning og undervisning.

Hæfterne er lavet i PDF-format og udgives i en stor filstørrelse (der kan anbefales) og en mindre filstørrelse. Filerne kan anvendes på alle platforme såvel som printes.

Forældrehåndbog i PDF-format 'Sådan bliver du en stærkere forælder'

Gratis PDF-forældrehåndbog til alle, der ønsker solid viden til forældrelivet

Tryk på nedenstående link, og hent vores helt nye forældre håndbog - Sådan bliver du en stærkere forælder - ganske gratis. PDF-filen er omtrent 10 MB.

Problemer med download? Så højreklik på linket, og overfør PDF-filen direkte til arkiv på din computer, iPad eller telefon. 

Skyggehåndbog i PDF-format 'Introduktion tilskyggeabejde'

Gratis PDF-skyggehåndbog - for dig, der ønsker at komme tættere på din underbevidstheds mørke side

Tryk på nedenstående link, og hent vores skyggehåndbog - Introduktion til skyggearbejde - ganske gratis. PDF-filen er omtrent 10 MB.

Problemer med download? Så højreklik på linket, og overfør PDF-filen direkte til arkiv på din computer, iPad eller telefon.