Praktiske informationer om ST-behandling

S.T. - BEHANDLING er en skånsom behandlingsform, der giver hurtige, effektive og vedvarende resultater gennem arbejde med din aktive underbevidsthed.

S.T. - BEHANDLING er for alle, der lider af psykosomatiske lidelser, herunder særligt migræne & irritabel tyktarm, men også hovedpine, bronkial astma, spændinger i kroppen, kroniske smerter, menstruationsmerter etc., og den er også egnet til at hjælpe med såvel lette som svære psykiske lidelser som ex. angst, depression, fobi etc.

S.T. - BEHANDLING befinder du dig enten siddende eller liggende med lukkede øjne. Du falder i en ganske let trance, der svarer til at 'falde i staver'. Det er en afslappet, tryg og behagelig mental tilstand, hvor man altid selv har kontrollen og frit kan samtale med terapeuten.

Du vil under behandlingen normalt opleve en let summen i dine hænder og/eller fødder, og ofte opleves også varme såvel som kulde i kroppen.

Du kan være lidt træt efterfølgende, men du kan godt køre bil. Vi anbefaler dog, at man tager den lidt med ro resten af dagen. 

S.T. - BEHANDLING foregår på vores klinik i enten Viborg eller København

S.T. - BEHANDLING er unik eftersom min i behandlingen fjerner de dele af din ubevidste personlighed, der forårsager dine psykosomatiske lidelser. Du får altså fjernet de ubevidste bevidsthedsfænomener, der forårsager dine problemer.

S.T. - BEHANDLING tager normalt 30-60 minutter, men kan også nogle gange vare i op til 90 minutter. 

Et S.T. - BEHANDLINGSFORLØB anses normalt for værende succesfuldt såfremt du oplever at dine symptomer (smerter & gener) er reduceret med mindst 80 % - eller er helt væk. For langt de fleste gælder, at alle symptomerne er væk efter et afsluttet behandlingsforløb netop fordi den psykiske årsag er fjernet. 

Antallet af behandlinger kan og vil variere fra person til person.

Migræne kræver normalt mellem tre til seks behandlinger.

Irritabel tyktarm, kroniske smerter & spændingshovedpine kræver normalt to til fire behandlinger.

Fobier og angst kræver normalt én til tre behandlinger.