Hvad kunderne sig om ST-behandling

Anbefaling - migrænebehandling - Sofie, 42 - Odense. 

 

"Det var ikke svært at springe ud i ST-behandling. Der var nemlig fuld tilfredshed eller alle pengene retur. Så hvad havde jeg at tabe? Efter fire behandlinger med ST-behandling, er jeg for første gang i mit liv fri for overhovedet at tænke på migræne.

Kan kun anbefale behandlingen til ALLE der ønsker at leve uden migræne. 

Anbefaling - migrænebehandling - Lis, 59 - Viborg. 

"For 9 år siden blev jeg af to omgange langtidssygemeldt pga stress. Det fysiske problem blev, at jeg fik migræne både med og uden påvirkninger. 
 
Min hverdag blev styret af migrænen, for når den kom, måtte jeg trække mig i en til tre dage. Derefter skulle kroppen så fyldes op igen med mad og drikke, og så gik der nogle symptomfri dage, som skulle nydes. Migrænen kom 4-6 gange om måneden, så det var begrænset, hvad jeg kunne være med til.
 
Behandlingen er forskellige tabletter - almindelige, stikpiller og smeltetabletter. De har alle et virksomt stof til at modvirke migræne, men efter et stykke tid, udeblev virkningen.
 
Jeg prøvede i stedet for alle mulige forskellige alternative behandlinger - akupunktur, KST, behandlingsformer, jeg ikke har noget navn på samt fysioterapi.
 
Fysioterapi fortsatte jeg med, for at løsne forkrampede muskler i nakken. Det gav lidt generel lindring, men ingen helbredelse.

Efter fem behandlinger hos Carsten, er jeg befriet for migrænen. Det vil sige, at jeg har en mulighed for at lægge planer fremadrettet, som jeg ikke har kunnet i mange år.

Det har givet mig et liv igen – nu skal jeg bare lære, hvad der skal puttes i det :-)
 
Med venlig hilsen
Lis

Anbefaling - fødselsdepression - Thomas, 27 - Silkeborg. 

 

"Da vi fik vores første barn, så fik jeg pludseligt en følelse af angst som jeg aldrig har oplevet før. Det var forfærdeligt fordi jeg både var ovenud lykkelig, men også utrolig bange for alt det, der kune gå galt. Det blev til mørke tanker, og til sidst kunne jeg næsten ikke passe mit barn.

Min læge sagde at jeg havde fået en fødselsdepression (det kan mænd altså også få lærte jeg). En veninde til min kæreste havde prøvet ST til sin migræne, og hun sagde, at behandlingen også virkede på pludselige angstanfald og måske også den pludselige depression, jeg oplevede.

Så jeg tog chancen og kontaktede Munk Schandorff. Efter tre behandlinger kunne jeg være hjemme igen uden uro og mørke tanker. Det gik vildt hurtigt, og nu er jeg så glad for at jeg ikke skal gå og spise piller og alt muligt.

Min familie og jeg giver ST-behandling de varmeste anbefalinger. 

Hej fra Thomas

Anbefaling - spændingshovedpine - Louisa, 41 - Nibe. 

 

"Jeg har haft en kronisk hovedpine siden jeg var i mit tyverne. Måske allerede lidt som teenager også. Den er blevet værre med årene, men dog ikke som en migræne. ST-metoden har fjernet min hovedpine. Det skete faktisk efter anden behandling. Jeg har fået tre behandlinger nu, og får nok lige en enkelt opfølgning om seks måneder. Just in case. Carsten siger, at jeg ikke skal forvente noget tilbagefald, da ST fjerner årsagen til hovedpinen. Det bliver et godt år på trods af corona. 

Mvh Louisa

Anbefaling - parfumeallergi - Anna, 70 - Viborg. 

"I december 2018 var jeg ved at opgive at få et normalt liv igen. jeg havde lidt af kemikalie og parfumeallergi i mange år, og jeg havde fået at vide at det kunne ikke helbredes. 
 
Tilfældigvis faldt jeg over en annonce i avisen for hypnoterapi hos Munk Schandorff.
Jeg henvendte mig til Carsten, og i løbet af få behandlinger med terapi og hypnose kunne jeg begynde at leve ganske normalt igen uden problemer med dufte. 
 
Jeg har fået sat ord på og er i løbende behandling for de tilstande i mit liv, som har været medvirkende årsag til jeg fik allergien. 
 
Nu kan jeg se fremad med glæde og nyde livet.
 
Hilsen Anna 70 år.

Anbefaling - irritabel tyktarm - Mads, 29 - Aarhus. 

 

"Igennem flere år har jeg haft irritabel tyktarm. Det er kommet til udtryk ved oppustethed, ujævn afføring og generelt ubehag i maven. KONSTANT. Jeg tror det begyndte som teenager, men kan ikke huske hvornår. Det havde stået på i mere end 10 år, og jeg havde prøvet mange forskellige behandlinger. Den bedste behandling var akupunktur, for derefter slappede mine tarme af, men desværre vendte det hele tilbage efter seks måneder. 

ST er en mærkelig behandling, men alting ændrede sig derefter. Jeg forstår ikke helt hvad der foregik, for jeg skulle blot kigge på en tavle, så ordnede det sig selv. Sikkert er det, at mine tarme er vendt tilbage til sit normale leje efter to behandlinger. Min mave fungerer nu  som jeg husker den som barn. Jeg tænker faktisk ikke over min mave længere.Tak, Carsten.

Hilsen Mads L.

Anbefaling - fobi for slanger - Sofie, 37 - København. 

 

"Det her er på mange måder den mærkeligste anbefaling, jeg nogensinde har skrevet, for jeg troede virkelig ikke at den behandling jeg fik, kunne lade sig gøre. Men situationen var den, at jeg igennem mange år, måske 20 år, har lidt af en svær fobi for slanger. En god ven anbefalede mig, at jeg prøvede ST-Behandling (han kendte Carsten personligt så var ikke helt upartisk) men trods min skepsis så tog chancen - jeg har nemlig prøvet MANGE behandlinger uden succes. Da jeg talte med Carsten så anbefalede han på, at vi klarede det over telefonen (!) så jeg ikke skulle til VIborg eller vente til at Carsten kom til Kbh. 

Der blev det lige en tand for alternativt til min smag (har medicinsk uddannelse og er meget videnskabeligt/evidensbaseret anlagt), men Carsten insisterede, så jeg gav mig. 

Så blev det mærkeligt - på den gode måde :-) I 30 minutter lå jeg med mit headsat i ørene, havde lukkede øjne og visualiserede en tavle for mit indre øjne, og lyttede til Carstens stemme. Jeg skulle intet gøre, blot visualisere og lige svare nogle gange til Carsten. Da vi var færdige, så sagde Carsten, at jeg skulle ringe til ham, havde jeg fortsat fobi for slanger.

Jeg blev nødt til at ringe til Carsten efter tre uger. Ikke fordi jeg havde fobi, men for at fortæller ham, at jeg for første gang i 20 år kunne gå i skoven med mine børn uden at springe rundt.  Min fobi er væk - HELT VÆK - og som jeg skriver denne anbefaling, så har den været væk i 6 måneder.

Altså, det føles som en slags upgrade eller opdatering, som min hjerne har fået. Min rationelle hjerne forstår det ikke helt, men er faktisk også ganske ligeglad med hvad der skete, når det virker så hamrende effektivt. 

Sofie 38, København

Anbefaling - borderliner-lidelse - Christina, 38 - Aalborg. 

"Jeg har været i intens terapi hos Carsten siden 2017. Først en hel del samtaler, så blev jeg klar til hypnoterapi, hvor jeg på forsigtig vis kom i kontakt med nogle voldsomme traumer fra barns ben. Min borderline diagnose har fyldt enormt siden mine teenageår. En evig og lang Identitetskrise, der har ført mig ud i ekstremerne. 
 
Her er nogle eksempler:
  1. selvhad
  2. dårligt selvværd
  3. Sort/hvid
  4. enten/eller, tankegang.
  5. Voldsomme vredesudbrud
  6. humørsvingninger
  7. Impuls styret
  8. Følelseskaos
  9. Svært ved at udholde relationer
 
Carsten begyndte for ca 2 mdr siden (december 2019) at arbejde med mig på en ny og virkelig givende måde. ST.behandling, kalder han metoden. For mig har behandlingen haft indvirkning på hele mit velbefindende. Følelsen af en evig identitetskrise er ikke længere eksisterende. Jeg ved hvem jeg er, og hvad jeg står for. Det lykkedes mig i den sammenhæng, at sætte grænser i alle mine relationer, noget der alle dage har været svært for mig.
 
Mit selvhad/dårlige selvværd har ændret sig til at jeg nu har fået en forståelse for følelserne på et dybere plan. Jeg har langt om længe accepteret hele mig (det var ikke noget der lige kom hen over natten) Jeg har fået en forståelse og indsigt i egen psyke, som har gjort at jeg altid har min indre kerne at vende retur til når livet spidser til.
 
Min tankegang og mit følelsesregister har ændret sig fra sort/hvid- enten/eller,og den evige tomhedsfølelse til, at der nu er farve nuancer. Jeg har lært at mærke alle mine følelser uden absolut at skulle reagere på mine impulser. Altså formår jeg nu at følelsesregulere, så jeg i mindre grad reagerer uhensigtsmæssigt og dermed lander i følelseskaoset.
 
Alt i alt er der kommet mere ro, frihed og fred i min indre verden. Hårdt arbejde, men det hele værd.

Anbefaling - uro ved bilkørsel - Lars, 42 - Skive. 

 

"Jeg fik anbefalet Munk Schandorff da jeg igennem mange år har haft svært ved at slappe af, når jeg kørte bil. Særligt når jeg skulle køre langt, så begyndte jeg at mærke uro, så meget, at jeg til sidst altid lod min kone køre bilen på ture.

Jeg prøvede ST-behandling hos Carsten, og opdagede her, at jeg som ung havde haft et panikanfald efter at være tæt på at køre galt. Der skete ikke noget uheld, kun tæt på, men min underbevidsthed havde udviklet en slags alarm inde i mig, som aktiverede hver gang jeg kørte bil. 

Jeg var hos Carsten to gange for behandling, men den sidste gang var kun for at konstatere, at min "alarm" var væk, for det var den. I dag kører jeg bil som normalt, og mærker intet. 

Tusind tak for hjælpen. 

Mvh Lars

Anbefaling - irritabel tyktarm - Emma, 24 - København. 

 

"Kort og godt: ST-behandling er et mirakel! Jeg har nu en hverdag uden smerter og oppustedhed. Det har jeg ikke prøvet i over fire år. Intet mindre end en suces for min hårdt ramte mave. Tak Munk Schandorff og held og lykke med denne fantastiske behandingsform. Jeg fortæller om den til alle jeg kender :-) 

Mvh Emma