Munk Schandorff Kurser & undervisning

Ny viden i dag | nye resultater i morgen

Hos Munk Schandorff er vores filosofi, at livet er en evig, uforudsigelig rejse i selvopdagelse, og vi er derfor dybt passionerede i vores arbejde med personlig udvikling, psykologisk selvindsigt og mental sundhed.

Med en kombination af faglighed, erfaring og ikke mindst lidenskab hjælper vi dig med at opnå et bedre og mere meningsfuldt liv, hvad enten du ønsker mere psykologisk selvindsigt, mere meningsfulde relationer, mere 'succes', et mere tilfredsstillende liv eller måske en kombination af alle.

Kurser & workshops der skaber transformation og indre rejse

En af de absolut bedste investeringer, du kan foretage dig, er investeringen i dig selv! Det er faktisk den eneste form for investering, du med sikkerhed ved, giver dig varig udvikling og vækst resten af livet. 

Vi har skabt en række workshops og kurser, der alle har det til fælles, at du her lærer at komme tættere på dig selv, finde din inderste personlighed, og herfra lære at leve i overensstemmelse med din inderste identitet og vigtigst af alt intuition.

Vi tør godt love dig livsforvandling - sikkert er det, at du ved deltagelse på vores kurser og workshops får igangsat den måske vigtigste personlige rejse hen imod et større liv, mere integritet, menneskelig værdighed og en levende personlighed. 

Kurser januar 2020

Personlig udvikling

Længes du efter noget andet og noget mere? Mangler du at finde en dybere mening i tilværelsen? Måske du føler, at du ikke lever dit rigtige liv? – at noget ikke er som det burde være, men at det er svært at sætte ord på, hvad der i grunden er galt? 

Vi har udviklet et helt særligt tre-dages kursus i personlig udvikling, hvor du vil få igangsat din indre rejse - en rejse der for alvor vil vende op og ned på dit liv. Vi kan allerede nu garantere, at du godt kan forberede dig på at skulle skrive et nyt kapitel i din livshistorie. Kedeligt bliver det ikke! 

Kursets motto: ”Step right up and step inside. You ain't seen nothing yet. Life's a roller coaster ride. ONE ticket's all you get” Frank Sinatra - Leave It All To Me