Munk Schandorff | Gratis workshop

Ønsker du mere selvværd? - livsforvandling? - livsglæde? - selvstændighed? - mening? - forandring? - motivation? 

Så har vi udviklet en helt fantastisk - OG GRATIS - motivationsworkshop hvor du får adgang til helt ny viden om psykologi, liv, eksistens og selvværd - viden og indsigt, der med garanti får løftet dig fri af nogle af dine begrænsninger og ind i en helt ny livsbane. 

Kom i gang med din udvikling af en stærkere personlighed og et nyt og bedre liv. Spring med på noget nyt - ganske gratis

Workshops | Efterår 2019

Lever du dit rigtige liv?

Dit eget liv er kort - tiden går, og du følger med. Spørgsmålet er om du får nok ud af livet? - om du lever du det liv, du gerne vil leve? Livet forstås baglæns, men må leves forlæns. Styrer fortiden også fremtiden? Er vi dømt til at gentage de samme vaner og livsmønstre, som vi plejer at foretage os. Er livet bare det, det er? Eller er der stadig mulighed for noget mere? 

Denne gratis workshop er for dig, der er blevet nysgerrig på noget mere og noget andet. Workshoppen er for dig, der måske ikke helt ved, hvad dette 'mere' eller 'andet' er for noget. Du mærker at noget inden i dig giver lyd fra sig. En forstyrrelse. Måske i dine drømme, måske i en vedvarende utilfredshed, en irritation eller lyst?

Sikkert er det, at vi enten former livet eller bliver formet af det. Enten følger vi med livet, eller også bliver vi overhalet af virkeligheden! Og overhales vi af virkeligheden eller formes vi af livets omstændigheder, så ender vi som regel som de klassiske bitre brokhoveder, der altid kan finde fejlene og manglerne i denne verden. 

Man ender med bitterhed, hvis man bliver mindre end man er i stand til at blive. Og man ender med frustration og vrede, hvis man aldrig bliver voksen i psykologisk forstand dvs. får taget fuldkomment ansvar over sit liv, sine tanker og følelser, sine valg, sine muligheder og begrænsninger.

Ønsker du at selvstændiggøre dig selv? Finde din sande personlighed? Finde en ny meningsfuldhed i livet? Vil du gerne igangsætte noget mere, skabe et mere fuldkomment liv,.. opdage noget nyt?

Så hop om bord på denne igangsættende (og helt gratis) workshop, som vi er meget begejstrede for, og det er vi småsikre på at du også godt kunne blive!

 

Workshoppens tema & fokus:

Fokus er på din rejse ind i et meningsfuldt og fuldkomment liv.  

Få klarhed over din livsretning.

Find mening og sammenhæng i dit liv. 

Forstå hvorfor du sidder fast, og lær hvordan du kommer videre.

Uanset din alder, så venter der en ny rejse, hvis du er klar. 

Lær at gribe nuet, og skabe nye muligheder allerede i dag.  

 

Workshoppens filosofi: 

Livet kommer med en stensikker udløbsdato - om 100 år er vi alle borte -  lad os hælpe hinanden med at få det bedste ud af tilværelsen mens vi er her. 

Datoer for gratis workshop

Onsdag d. 9. oktober - netop afholdt

Nye datoer på vej

Hvor afholdes workshoppen?

Adresse
Munk Schandorff Terapi- & Kursushus
Dumpen 20. 1. sal
8800 Viborg
Denmark
Telefon
+4526160352
E-mail
info@munk-schandorff.dk
Rutevejledning

Hvornår afholdes workshoppen?

Onsdag d. 10. september 2019
Klokken 19:00-20:30

Sådan booker du plads:

Udfyld tilmeldingsboksen under den workshop, du er interesseret i.

OBS: Vi har kun et begrænset antal pladser pr. workshop!

 Skriv dit navn & emailadresse

 Skriv hvilken dato du ønsker at deltage 

 Skriv hvor mange pladser du ønsker at reservere

 Du vil modtage en bekræftelse, når din reservation er godkendt

 Problemer? Ring 26160352 eller skriv på info@munk-schandorff.dk 

Du vil modtage en bekræftelse, når din reservation er godkendt