Et personligt ønske om at skabe markedets bedste behandlingstilbud til kronisk syge

Bedre behandlingsmuligheder for kronisk syge

Udviklingen af ST-metoden har været et meget personligt projekt. Det er nemlig udviklingen af præcis den behandlingsform, jeg ville ønske, at jeg selv kunne have fået for 15 år siden.

Her fik jeg nemlig mine første symptomer på irritabel tyktarm. 

Havde jeg dengang fået mulighed for ST-behandling, så kunne jeg være blevet forskånet for utroligt megen ubehag og tabt livskvalitet. I stedet måtte jeg igennem en lang rejse gennem utallige behandlinger, lægelige undersøgelser og forgæves forsøg på at komme min lidelse til livs. 

Jeg har det heldigvis godt i dag takket være ST-behandling. 

Det samme kan man ikke sige om de mere end 800.000 danskere, der lider af irritabel tyktarm eller om de op imod 640.000, der hver dag lider af migræne og kronisk hovedpine.

Et sikkert, trygt & effektivt behandlingstilbud

Med ST-behandling har vi skabt et nyt behandlingstilbud, der indtil videre ikke findes på det eksisterende marked for migrænebehandling og behandling af irritabel tyktarm.

Vi har som den første virksomhed i Danmark valgt at lave tilfredshedsgaranti på alle vores ST-behandlinger. Det betyder, at der nu endelig findes et behandlingstilbud, der kun koster penge hvis der er en tilfredsstillende effekt af behandlingen.

Man betaler dog altid for problemanalysen hos Munk Schandorff, og denne koster kr. 1000,- 

Hvorfor kan vi som de første i Danmark tilbyde fuld tilfredshedgaranti?

Vores ST-behandlingsmetode har over tid har vist sig særdeles sikker, at den i snit hjælper cirka 9 ud af 10 personer (af de personer som vi anser egnet til ST-behandling). 

Udvikler & ST-behandler Carsten Laursen

Teorien bag ST-metoden

Ny vej til behandling af migræne og irritabel tyktarm

ST-behandling (også kaldet ubevidst terapi) er en præcisionspsykologi, der er udviklet til at finde de ubevidste følelser og erfaringer, der skaber problemer og begrænsninger i vores liv og tilværelse. 

ST-metoden karakteriseres ved at man udelukkende anvender underbevidsthedens egen evne til at analysere, lokalisere, identificere og fjerne de følelsesmæssige dele i vores psyke, der skaber uønskede sindstilstande og uhensigtsmæssig adfærd. 

ST-behandling er velegnet til at løse såvel psykiske problemer som fjerne kroniske lidelser som ex. migræne og irritabel tyktarm.

Vores personlighed skabes af vores livserfaringer

Vores psyke opbygges af alle de erfaringer, vi gør os. Hver gang vi gør os en erfaring, så sker der en følelsesmæssig reaktion og det er summen af alle disse følelsesmæssige reaktioner, der tilsammen skaber vores samlede personlighed. 

Vores personlighed består således af mange forskellige følelsesmæssige dele, og vi lever et liv der i sidste ende afgøres af hvor godt alle disse mange dele er tilpasset virkeligheden.

Vi bestemmer ikke selv hvilke følelsesmæssige dele, der udvikles i os. Faktisk tværtimod. Vi er på mange måder et resultat af alle de livssituationer og omstændigheder, vi har erfaret. På godt og ondt. 

Først senere i livet kan vi blive opmærksomme på, at dele af vores følelsesliv fungerer uhensigtsmæssigt. 

Permanente løsninger på midlertidige situationer

Problemet med vores personlighed er, at den også består af følelsesmæssige dele der er udviklet under stressende og angstfulde, ja, direkte traumatiserende omstændigheder.  

Disse følelsesmæssige dele afspejler ikke virkeligheden "i sig selv", men vores følelsesmæssige oplevelse af virkeligheden.

En følelsesmæssig del kan bestå af så voldsomme følelsesindtryk, at den øjeblikkeligt fortrænges ned i underbevidstheden. Hernede kan energien spaltes ud i det autonome nervesystem og påvirke kroppen. 

Vi kalder sådanne kroniske påvirkninger for psykosomatiske fordi psyken påvirker kroppen. 

Disse dele befinder sig dybt i det autonome nervesystem (underbevidstheden) og ønsker man at tilgå disse dele, så er ST-metoden utrolig effektiv. 

Eksempler på erfaringer, der udvikler sig til kroniske lidelser

Forbi:

Pige på syv år bides af hund. En øjeblikkelig frygt forankres i underbevidstheden og pigen er nu kronisk bange for alle hunde. Oplevelsen nuanceres ikke, og vedbliver at leve videre i underbevidstheden. Pigen får som voksen konstateret en fobi for hunde.  

Irritabel tyktarm: 

Drengen får ikke den omsorg, kærlighed og velsignelse han har brug for. Helt ubevidst presses en masse frustrerede følelser og behov ned i underbevidstheden, fordi der ikke er plads til dem i drengens bevidsthed. Herfra får de via det autonome nervesystem adgang til tarmens glatte muskler. Barnet får ondt i maven og sidenhen får drengen som voksen irritabel tyktarm. 

Hovedpine/migræne: 

Den unge teenagepige oplever at befinde sig i et stresset miljø. Omstændigheder gør, at pigen har svært ved at håndtere alle følelserne og erfaringerne, der grundet overbelastning spaltes ned i underbevidstheden. Herfra finder den psykiske energi adgang til blodkarrene i hovedet, et tryk dannes spontant og en hovedpine eller migræne finder sted.  

 

Fokus på årsagen, ikke symptomet

Med en lang række kroniske lidelser gælder det forhold, at det altså ikke kødet eller det organiske, der er sygt, det er blot her vi mærker smerterne. 

Det såkaldte "syge" er derimod energien i kroppen - dvs. alle de gamle fortrængte tanker og følelser, der lever i det autonome nervesystem, hvorfra de i en uendelighed påvirker kroppens svageste dele.

Det er derfor alene symptombehandling, når man behandlingsmæssigt fokuserer på at behandle området hvor smerten fremtræder. 

ST-metoden er den eneste metode i dag, der fokuserer udelukkende på at fjerne årsagen til irritabel tyktarm og migræne. Metoden har vist sig utrolig pålidelig og den fungerer med en nærmest kirurgisk præcision. 

I dag kan vi hjælpe cirka 9 ud af 10 kunder, og med så høj en succesrate har vi - som den eneste behandler i Danmark - mulighed for at tilbyde fuld tilfredshedsgaranti på alle behandlinger af migræne og irritabel tyktarm.