Vi tilbyder | Personligt mentorforløb

"Munk Schandorffs ABC til succes er et personligt mentorforløb skræddersyet til dig og din livssituation. Her får du en livsfilosofi, der igangsætter et nyt kapitel I dit liv og for alvor udvikler dine indre kvaliteter, såvel som giver dig kerneredskaberne til at skabe din sande personlighed, og giver kraft til at søsætte nye spændende livsprojekter. 

Kom i gang med din personlige udvikling med et mentorforløb

Personligt mentorforløb

Et mentorforløb handler om at skabe mere succes i sit liv, ganske enkelt!  Det er et personligt forløbfor alle der ønsker at tænke bedre, ændre usunde vaner og frigøre sig fra fortidens fejl og utilstrækkeligheder. Og hvem gør i grunden ikke det? Ærligt.. Succes er sjovt, succes avler mere succes, og det er jo bare fedt, når det lykkedes for os med de ting og projekter, vi kaster vores tid, passion og kærlighed over. 

Du ønsker en livsforvandling! Måske du ønsker mere succes din karriere eller i dit kærlighedsliv. Det kan være en bedre løn eller måske kreativitet og selvstændighed? Succes er mange ting, men det handler i grunden om noget helt essentielt, nemlig at få skabt den helt rette forbindelse mellem den person, man inderst inde er, de pykiske kræfter man til sin rådighed og få fjernet de blokeringer, der begrænser én fra at udfolde sit sande potentiale. 

Bliv alt hvad du kan blive | Bliv alt hvad du inderst inde er!

'Bliv alt hvad du kan blive', sagde læge og psykolog Carl Jung, .. for 'skulle du ende med at blive et mindre menneske end du i virkeligheden er, så ender du med et ulykkeligt liv', sagde Abraham Maslow (ham med behovspyramiderne).

Men hvordan i himlens navn bliver vi alt, hvad vi inderst inde er, når vi livet igennem har prøvet at tilpasse os vores omverden? 

Forandring kommer uanset hvad, men at ændre sin adfærd er noget af det sværeste. Vi styres nemlig ikke af rationelle følelser, tanker og fornuft, men af dybt ubevidste forestillinger, som kan være svære at forstå.

Et mentorforløb fokuserer på at få dit inderste potentiale til at gro. Som et egetræ, der kun kan vokse sig stort, hvis det overholder sine indre betingelser og love for vækst, så skal du også søge indad, hvis du ønsker at udvikle din sande natur. 

Fokus på mål & resultater

Munk Schandorffs mentorarbejde består i at give dig kvalificeret rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback, således du udvikler dit inderste potentiale.

Effekten af mentorstøtte er livsforandrende, da man gennem intenst og systematisk arbejde får mulighed for at ændre dybt ubevidste psykiske mønstre, frigøre sig fra social arv og finde nyt håb og ny tro, der kan give den fornødne kraft til selvstændighed og nyspring i liv og tilværelse. 

Vi bestræber os på at mentorresulaterne kan ses både på kort, mellemlang såvel som lang sigt, og vi skaber naturligvis realistiske målsætninger, der er tilpasset dine behov, din livshistorie såvel som nuværende og aktuelle situation. 

Glæd dig - forandringen er tæt på!

Forbered dig på følgende resultater

✓ Lær at tænke bedre end du gør i dag.  

✓ Forstå hvorfor nogle mennesker lever bedre tilværelser end andre

✓ Find inspiration til at skabe forandring og nyspring i dit liv

✓ Opdag hvordan du hurtigt kan ændre dine dårlige vaner og få ny og bedre

✓ Lær at slippe fortiden

✓ Gå på opdagelse efter din sande personlighed

✓ Bliv alt hvad du inderst inde er

✓ Bliv en mester til af afkode den nutid og virkelighed du befinder dig midt i