Ønsker du at blive fri af:

• Migræne? 

• Spændingshovedpine? 

• Irritabel tyktarm? 

• Allergi?

• Angst eller andre psykiske lidelser?

- eller måske nogle af de mange andre kroniske lidelser, der ikke har påviselige lægelige forklaringer og årsager?

Hos Munk Schandorff anvender vi en ny og ganske banebrydende behandlingsform, hvor vi fjerner psykiske og psykosomatiske lidelser gennem såkaldt S.T.- BEHANDLING.

Denne terapiform er lige så skånsom som den er utroligt effektiv. 

Et S.T.- BEHANDLINGSFORLØB foregår gennemsnitligt over 1-7 sessioner - alt efter din lidelses art og dybde. Herefter er man fri for lidelsen - FOR ALTID.

HUSK AT DER ER BEHANDLINGSGARANTI PÅ VORES S.T.-BEHANDLING. 

Bliv klogere på S.T. - BEHANDLING i vores podcast. 

I denne podcast-episode inviterer Louise og Carsten lytterne til en rejse ind i sindets forunderlige verden. Episoden handler om hvordan en ny og revolutionerende behandlingsform, S.T. - BEHANDLING, der arbejder udelukkende med det ubevidste, kan skabe helt igennem fantastiske resultater. 

Det er blevet muligt at fjerne psykosomatiske lidelser gennem specifikt og målrettet arbejde med det ubevidste. Spørgsmålet er hvordan en sådan behandlingsmetode egentligt virker, og hvordan den i grunden kan fjerne årsagerne til bl.a. migræne og irritabel tyktarm?

Lyt med på denne spændende podcast, og opdag hvordan du faktisk kan blive fuldkomment helbredt for dine psykosomatiske lidelser, såfremt du skulle være så uheldig at slås med sådanne problemer.

Psykosomatisk behandling kan effektivt fjerne:

Migræne, svimmelhed, spændingshovedpine, kroniske smerter, nervesmerter mv.

Migræne, svimmelhed, spændingshovedpine, kroniske smerter, nervesmerter mv.

Kontakt os

Irritabel tyktarm, oppustethed, urolig mave, fordøjelsesbesvær mv.

Irritabel tyktarm, oppustethed, urolig mave, fordøjelsesbesvær mv.

Kontakt os

Allergi, irritation, eksem, astma, psoriasis mv.

Allergi, irritation, eksem, astma, psoriasis mv.

Kontakt os

Angst, depression, fobier, søvnløshed, panikanfald, tankemylder mv.

Kontakt os

Psykosomatisk behandling kan effektivt fjerne:

Anbefaling - migrænebehandling - Lis Bæk, 59 år - Viborg. 

"For 9 år siden blev jeg af to omgange langtidssygemeldt pga stress. Det fysiske problem blev, at jeg fik migræne både med og uden påvirkninger. 
 
Min hverdag blev styret af migrænen, for når den kom, måtte jeg trække mig i en til tre dage. Derefter skulle kroppen så fyldes op igen med mad og drikke, og så gik der nogle symptomfri dage, som skulle nydes. Migrænen kom 4-6 gange om måneden, så det var begrænset, hvad jeg kunne være med til.
 
Behandlingen er forskellige tabletter - almindelige, stikpiller og smeltetabletter. De har alle et virksomt stof til at modvirke migræne, men efter et stykke tid, udeblev virkningen.
 
Jeg prøvede i stedet for alle mulige forskellige alternative behandlinger - akupunktur, KST, behandlingsformer, jeg ikke har noget navn på samt fysioterapi.
 
Fysioterapi fortsatte jeg med, for at løsne forkrampede muskler i nakken. Det gav lidt generel lindring, men ingen helbredelse.

Efter behandlinger hos Carsten, er jeg befriet for migrænen. Det vil sige, at jeg har en mulighed for at lægge planer fremadrettet, som jeg ikke har kunnet i mange år.

Det har givet mig et liv igen – nu skal jeg bare lære, hvad der skal puttes i det :-)
 
Med venlig hilsen
Lis

Anbefaling - allergibehandling - Anna, 70 år - Viborg. 

"I december 2018 var jeg ved at opgive at få et normalt liv igen. jeg havde lidt af kemikalie og parfumeallergi i mange år, og jeg havde fået at vide at det kunne ikke helbredes. 
 
Tilfældigvis faldt jeg over en annonce i avisen for hypnoterapi hos Munk Schandorff.
Jeg henvendte mig til Carsten, og i løbet af få behandlinger med terapi og hypnose kunne jeg begynde at leve ganske normalt igen uden problemer med dufte. 
 
Jeg har fået sat ord på og er i løbende behandling for de tilstande i mit liv, som har været medvirkende årsag til jeg fik allergien. 
 
Nu kan jeg se fremad med glæde og nyde livet.
 
Hilsen Anna 70 år.

Anbefaling - borderliner-lidelse - Christina, 38 år - Aalborg. 

"Jeg har været i intens terapi hos Carsten siden 2017. Først en hel del samtaler, så blev jeg klar til hypnoterapi, hvor jeg på forsigtig vis kom i kontakt med nogle voldsomme traumer fra barns ben. Min borderline diagnose har fyldt enormt siden mine teenageår. En evig og lang Identitetskrise, der har ført mig ud i ekstremerne. 
 
Her er nogle eksempler:
  1. selvhad
  2. dårligt selvværd
  3. Sort/hvid
  4. enten/eller, tankegang.
  5. Voldsomme vredesudbrud
  6. humørsvingninger
  7. Impuls styret
  8. Følelseskaos
  9. Svært ved at udholde relationer
 
Carsten begyndte for ca 2 mdr siden (december 2019) at arbejde med mig på en ny og virkelig givende måde. Ubevidst terapi, kalder han metoden. For mig har behandlingen haft indvirkning på hele mit velbefindende. Følelsen af en evig identitetskrise er ikke længere eksisterende. Jeg ved hvem jeg er, og hvad jeg står for. Det lykkedes mig i den sammenhæng, at sætte grænser i alle mine relationer, noget der alle dage har været svært for mig.
 
Mit selvhad/dårlige selvværd har ændret sig til at jeg nu har fået en forståelse for følelserne på et dybere plan. Jeg har langt om længe accepteret hele mig (det var ikke noget der lige kom hen over natten) Jeg har fået en forståelse og indsigt i egen psyke, som har gjort at jeg altid har min indre kerne at vende retur til når livet spidser til.
 
Min tankegang og mit følelsesregister har ændret sig fra sort/hvid- enten/eller,og den evige tomhedsfølelse til, at der nu er farve nuancer. Jeg har lært at mærke alle mine følelser uden absolut at skulle reagere på mine impulser. Altså formår jeg nu at følelsesregulere, så jeg i mindre grad reagerer uhensigtsmæssigt og dermed lander i følelseskaoset.
 
Alt i alt er der kommet mere ro, frihed og fred i min indre verden. Hårdt arbejde, men det hele værd.