For erhverv

Psykologi & rådgivning

- til dine medarbejdere

Fra problem til løsning

Hvert år sygemeldes titusindevis af dygtige og fagligt kompetente medarbejdere på danske arbejdspladser. Stress, angst, udbrændthed og depression er blevet til folkesygdomme, der har fået alvorlige konsekvenser i det moderne erhvervsliv og det koster samfundet milliarder.

Hos Munk Schandorff Terapi har vi udviklet en helhedsrealistisk behandlingsstrategi i kampen for psykisk sundhed på danske arbejdspladser. Helt enkelt forklaret: vi faciliterer præcis den viden, filosofi og oplysning, der skaber frie, omstillelige og udviklingsdygtige medarbejdere.

Med nyudviklede koncepter og læringssystemer kan erhvervsliv og virksomheder sikres adgang til et højere funktionsniveau, hvor mange af de nuværende komplikationer og udfordringer er løst med ny tænkning, filosofi og viden. Med en kombination rådgiving, supervision, samtaleterapi samt målrettede kurser og undervisning, da højner vi virksomhedens kolletive og individuelle bevidsthedsniveau, således  jeres virksomhed er klædt på til at sikre psykisk sundhed på arbejdspladsen.  

Det er tid til nye vilkår for psykisk sundhed på arbejdspladsen.