Om Munk Schandorff

Trygt, effektivt & pålideligt

Munk Schandorff er en privat virksomhed og udviklingspraksis med speciale i menneskelig udvikling, psykologi og filosofi samt psykisk sundhed for både private og erhverv. 

Vi er perfektionister, når det kommer til at skulle hjælpe vores klienter, med at få det bedste ud af deres liv. Vi leverer solide psykologiske løsninger til alle og vores hovedopgave består i at skabe personlige og sociale forandringsprocesser for dig/jer, der ønsker at tage livet, tilværelsen, familien eller måske virksomheden i en ny og bedre retning. 

Uanset hvor du står i dit liv og uanset hvilke eventuelle problemstillinger og eksistentielle udfordringer, der har taget plads i din hverdag, så både kan og vil du med vores hjælp og rådgivning komme videre i dit liv, og opleve både personlig fremgang og eksistentiel frihed.

Stærke resultater & fair priser!

Hos Munk Schandorff er vi med speciale i at iværksætte effektive psykologiske forandringsstrategier og terapeutiske behandlingsforløb. Vores fokus er og vil altid være på vore kunder og klienters tilfredshed, tryghed og personlige resultater.

Vi er en privat virksomhed der opererer uden offentlige tilskud, men naturligvis har faste lave og fair priser.