Om Munk Schandorff Viborg & Hjørring

En tryg og omsorgsfuld vej til sikker forandring

Munk Schandorff er en privat virksomhed og udviklingspraksis med speciale i menneskelig udvikling, psykoterapi, hypnose samt behandling af psykosomatiske lidelser (migræne, irritabal tyktarm mv.).

Vi er perfektionister, når det kommer til at skulle hjælpe vores klienter med at få det bedste ud af deres liv. Vi stræber altid mod at levere bundsolide terapeutiske løsninger til alle, der ønsker at tage livet, tilværelsen eller måske hele familien i en ny og bedre retning. 

Uanset hvor du står i dit liv, og uanset hvilke problemstillinger der har taget plads i din hverdag, så både kan og vil du med vores hjælp og rådgivning komme videre i dit liv og opleve bl.a. personlig fremgang, indre samenhæng, mere mening samt eksistentiel frihed.

Vi eksisterer for af at skabe solide resultater for alle vores klienter

En af de absolut bedste investeringer, du kan foretage dig, er i rejsen ind i dig selv. Det er faktisk den eneste form for investering, du med sikkerhed ved, vil give dig varig udvikling og eksistentiel vækst resten af livet. 

Hos Munk Schandorff er vores filosofi, at livet er en evig, uforudsigelig rejse i selvopdagelse, og det er med dette udgangspunkt at vi finder vores passion og motivation i arbejdet med psykoterapi, personlig udvikling og mental samt fysisk sundhed.

Med en kombination af faglig integritet, stor erfaring og ikke mindst en enorm lidenskab hjælper vi dig med at opnå et bedre og mere meningsfuldt liv, hvad enten du ønsker psykologisk selvindsigt, traumebehandling, flere meningsfulde relationer, mere 'succes', et mere tilfredsstillende liv eller måske bare mere af alt det gode i livet.

Vores fokus er og vil altid være på vore kunder og klienters tilfredshed, tryghed og vedvarende personlige resultater.

*Vi er en privat virksomhed, der opererer uden offentlige tilskud, men naturligvis har faste lave og fair priser.