Om Munk Schandorff Viborg & Hjørring

En sikker vej til forvandling

Munk Schandorff er en privat virksomhed og udviklingspraksis med speciale i menneskelig udvikling, psykoterapi, hypnose samt behandling af migræne & irritabel tyktarm.

Vi er perfektionister, når det kommer til at skulle hjælpe vores klienter med at få det bedste ud af deres liv. Vi stræber altid mod at levere solide terapeutiske løsninger til alle, der ønsker at tage livet, tilværelsen eller måske hele familien i en ny og bedre retning. 

Uanset hvor du står i dit liv, og uanset hvilke problemstillinger, der har taget plads i din hverdag, så både kan og vil du med vores hjælp og rådgivning komme videre i dit liv og opleve både stor personlig fremgang såvel som eksistentiel frihed.

Ny selvindsigt i dag | Nye resultater i morgen!

En af de absolut bedste investeringer, du kan foretage dig, er rejsen ind i dig selv! Det er faktisk den eneste form for investering, du med sikkerhed ved, giver dig varig udvikling og vækst resten af livet. 

Hos Munk Schandorff er vores filosofi, at livet er en evig, uforudsigelig rejse i selvopdagelse, og det er med dette udgangspunkt at vi finder vores passion og motivation i arbejdet med personlig udvikling, psykologisk selvindsigt og mental sundhed.

Med en kombination af faglig integritet, stor erfaring og ikke mindst en enorm lidenskab hjælper vi dig med at opnå et bedre og mere meningsfuldt liv, hvad enten du ønsker psykologisk selvindsigt, flere meningsfulde relationer, mere 'succes', et mere tilfredsstillende liv eller måske bare mere af alt det gode i livet.

Vores fokus er og vil altid være på vore kunder og klienters tilfredshed, tryghed og personlige resultater.

*Vi er en privat virksomhed der opererer uden offentlige tilskud, men naturligvis har faste lave og fair priser.