Personale

Lene Munk

- Partner hos Munk Schandorff

terapeut, hypnosebehandler & familierådgiver

Om Lene Munk

Lene Munk er underviser, hypnosebehandler, terapeut samt familie- og parterapeut hos Munk Schandorff. 

Lene Munk har en lang erhvervsmæssig baggrund i bilbranchen, hvor hun igennem flere år har fungeret som salgsdirektør og selvstændig. Siden 2007 har Lene arbejdet professionelt som psykoterapeut og har specialiseret sig i familie- og parterapi samt hypnose og allergibehandling.

Lene Munk arbejder også i Nordjylland, hvor hun bl.a. laver hjemmebesøg og modtager klienter i Hjørring. Kontakt Lene Munk for nærmere oplysninger. 

Lene Munk indgik i 2013 et partnerskab i Munk Schandorff. 

Kontakt Lene

Carsten Laursen

- Partner hos Munk Schandorff 

terapeut, underviser, hypnosehandler & specialist i psykosomatiske lidelser

Om Carsten Laursen

Carsten Laursen er terapeut, underviser, hypnosebehandler og ekspert i behandlingen af psykosomatiske lidelser, hos Munk Schandorff.

Carsten Laursen har en universitær baggrund indenfor samfundsvidenskab og forandringsfilosofi, og er med en erhvervsmæssig baggrund fra fitness- og helsebranchen. Carsten er specialiseret i at arbejde med underbevidstheden og anvender dagligt hypnose og hypnoterapi i sin praksis.

I 2019 begyndte Carsten at arbejde med en ny behandlingsform ved navn - S.T. - BEHANDLING - der er særdeles velegnet til at fjerne psykosomatiske lidelser gennem arbejde med underbevidstheden. 

Carsten indgik i 2013 partnerskab i Munk Schandorff. 

Kontakt Carsten