Personale

Lene Munk

- Partner hos Munk Schandorff

terapeut, hypnotisør & familierådgiver

Om Lene Munk

Lene Munk er underviser, hypnosebehandler, terapeut samt familie- og parterapeut hos Munk Schandorff. 

Lene Munk har en lang erhvervsmæssig baggrund i bilbranchen, hvor hun igennem flere år har fungeret som salgsdirektør og selvstændig. Siden 2007 har Lene arbejdet professionelt som psykoterapeut og har specialiseret sig i familie- og parterapi samt hypnose og allergibehandling. Lene Munk arbejder yderligere som underviser i meditation og selvhypnose. Læs mere her.

Lene Munk indgik i 2013 et partnerskab i Munk Schandorff. 

Kontakt Lene

Carsten Laursen

- Partner hos Munk Schandorff 

terapeut, underviser & hypnotisør

Om Carsten Laursen

Carsten Laursen er terapeut, underviser og hypnosebehandler hos Munk Schandorff.

Carsten Laursen har en universitær baggrund indenfor samfundsvidenskab og forandringsfilosofi, og er med en erhvervsmæssig baggrund fra fitness- og helsebranchen.  Carsten er specialiseret i at arbejde med underbevidstheden og anvender dagligt hypnose og hypnoterapi i sin praksis.

I 2012 udviklede Carsten de filosofiske og psykologiske søjler for en ny terapeutisk metode og eksistensfilosofi, der i dag fungerer som terapimodel hos Munk Schandorff. 

Carsten indgik i 2013 partnerskab i Munk Schandorff. 

Kontakt Carsten

Louise Pedersen

- Administration & kursusansvarlig 

Om Louise Pedersen

Louise Pedersen er ansvarlig for administration & regnskab såvel som kursus & undervisning.

Louise Pedersen har en faglig baggrund indenfor psykiatrien i Viborg kommune, og er psykoterapeutstuderende på ID Academy i Silkeborg.

Louise Pedersen er en kreativ ildsjæl i arbejdet med sind og psyke, og sidder til daglig med ansvaret for administration, regnskab og kursusvirksomhed hos Munk Schandorff.

Kontakt Louise