Hvad er personlig udvikling?

Personlig udvikling knytter sig til mange forhold, men i bund og grund handler personlig udvikling overordnet set om bevidst at skabe en forbedrende forandringsprocess i sig selv - at udvikle sig på det personlige plan.

Måske føler du ikke, at du lever op til dit fulde potentiale på jobbet, eller måske synes du, at du ikke er ordentligt til stede i sociale sammenhænge. Her kan personlig udvikling hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig, og hvordan du lærer at håndtere dine personlige udfordringer.

Personlig udvikling kan have mange formål

Der kan være mange grunde til at give sig i kast med personlig udvikling. Vi er alle forskellige og har forskellige mål i livet. For nogle kan personlig udvikling bidrage til mere succes i arbejdslivet, mens det for andre kan styrke familielivet, det sociale liv eller noget helt tredje. Inden for personlig udvikling handler det om, hvad du har brug for, og hvordan du har lyst til at arbejde med netop din personlige udvikling.

Definér og nå dine mål

Hos Munk-Schandorff arbejder vi med personlig udvikling, hvor det først og fremmest handler om, at man i samarbejde med terapeuten sætter nogle klare og afgrænsede mål for dig og din udvikling. Dernæst hjælper vi dig med at indfri dine mål.

En betragtelig del af arbejdet med personlig udvikling handler om at definere sine mål, da det ofte er i manglen på et klart defineret mål, at vi som mennesker oplever, at vi ikke er tilfredse. Vejen til målet er lettere, når vi faktisk kan identificere målet tydeligt.

Det hjælper vi dig med hos Munk Schandorff, hvor vi tilbyder personlig udvikling, der både hjælper dig med at definere dine mål og rent faktisk at nå dem. Læs mere om vores samtaleterapi her