Vi tilbyder | Podcast

Velkommen til Munk Schandorffs podcasts & meditationer

Her finder du Munk Schandorffs podcastserie, der byder på lidt af hvert.

I meditationerne søger vi at give dig et lille afbræk fra en travl hverdag.

I samtaleprogrammerne prøver vi at få en dybere forståelse på de mange forskellige menneskelige udfordringer, opgaver og problematikker der er en del af vor allesammens hverdag. 

Og i sæson 4 introducerer vi Subliminal Psykologi og ST-behandling, som er intet mindre end en revolution indenfor behandlingen af kroniske lidelser som bla. leddegigt, migræne og irritabel tyktarm mv. 

Du kan afspille de forskellige podcasts nedenfor eller du kan downloade podbean-appen her - tilføj os gerne, så du får notifikationer, når vi udgiver nye afsnit. 

Episoder - sæson 4

Frida er i dag 21 år gammel, og har lidt af svær og smertefuld leddegigt siden hun gik i 6. klasse. En sygdom der kun blev værre med årene. Frida har prøvet de fleste lægemidler, men har svært ved at få tilstrækkelig smertedækning. Smerterne er tiltagende. 

I sommeren 2022 prøver Frida så sin første ST-behandling. Og efter 9 ST-behandlinger - i december 2022 - er Frida endelig symptomfri. Siden da, har der ingen smerter været.

Symptomerne på leddegigt er ganske enkelt forsvundet!

Lyt med til Carsten og Fridas afsluttende samtale på Fridas ST-behandlingsforløb. 

Podcasten er optaget tirsdag 14. marts 2023. 

I februar 2023 mødtes Mannah og Carsten i København for at lave en podcast omkring Subliminal Psykologi og ST-behandling.

Lyt med og bliv klogere på hvordan ST-behandling virker, og hvordan man kan helbrede en lang række lidelser, herunder leddegigt, migræne og irritabel tyktarm ved at fjerne psykoaktive forstyrrelser i nervesystemet.

Episoder - sæson 3

Episoder - sæson 2

Episoder - sæson 1

Meditationer