Vi tilbyder | Ubevidst terapi

"S.T. behandling er en skånsom, men særdeles effektiv behandlingsmetode, der bl.a. er udviklet til at fjerne en række velkendte kroniske lidelser, herunder migræne, hudlidelser og irritabel tyktarm

Nedenfor kan du blive lidt klogere på behandlingsmetoden og hvordan den kan afhjælpe forskellige psykiske og psykosomatiske lidelser. 

- Carsten Laursen  | Behandler og teraput

Hvad er S.T. behandling?

S.T. behandling er en behandlingsmetode i hvilken man anskuer mange tilfælde af kroniske lidelser, herunder irritabel tyktarm og migrænehovedpine som værende symptomer på følelsesmæssige forstyrrelser i det autonome nervesystem.

S.T. behandling er udviklet til at fjerne kroniske lidelser gennem målrettet behandling af de ubeviste følelser, der ganske ofte er bagvedliggende årsag til mange velkendte kroniske smerter og problemer.

Hvornår skal jeg vælge S.T. behandling?

Du kan med fordel vælge at prøve S.T. behandling når du har prøvet andre behandlingsformer og tilbud, men ikke er blevet hjulpet fri af dine problemer eller smerter. 

De gængse behandlingtilbud til bl.a. migræne og irritabel tyktarm handler som oftest om at mindske symptomerne på kroniske lidelser. Dette ved at behandle kroppen enten med medicin, adfærds- eller kostændringer. 

S.T. behandling fokuserer ikke på kroppen, men på psyken

Behandlingsmetoden sigter udelukkende mod at fjerne de psykologiske følelser, der igangsætter smertefulde kroniske lidelser i kroppen. 

Hvordan virker behandlingen?

I S.T. behandling anvender man sindets egne evner til selv at fjerne de forstyrrende følelsesmæssige dele i vores underbevidsthed, der forårsager smertefulde og kroniske lidelser i kroppen. 

"Sagt med andre ord så foretager man en slags omprogrammering af underbevidstheden, så den ikke længere igangsætter de neurologiske processser, der i mange tilfælde er en bagvedliggende årsag til kroniske lidelser.

Eksempel 1

Ønsker man at fjerne årsagen til migræne og/eller spændingshovedpine, så skal man lokalisere, identificere og fjerne de ubevidste følelser, der igangsætter det stigende tryk i blodkarrene i hjernen.

Eksempel 2

Ønsker man at fjerne årsagen til irritabel tyktarm, så skal man lokalisereidentificere og fjerne de ubevidste følelser der via det autonome nervesystem påvirker tarmens glatte muskler. 

Virker S.T. behandlingen på andre lidelser?

Ja, S.T. behandling har vist sig at virke på et bredere spektrum af psykiske og kroniske lidelser, herunder tics, kroniske smerter, flere former for angst, hudproblemer, fobier mv. 

S.T. behandling har generelt en god effekt på netop de kroniske lidelser, som lægerne ikke kan finde årsagen til og/eller ikke kan hjælpe med at helbrede. Dette grundet den naturlige årsag, at mange kroniske lidelser skabes af underbevidstheden. 

Praktiske informationer

Hvad koster S.T. behandlingen?

De enkelte behandlinger koster kr. 700,- pr. session.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for? 

De fleste psykogeniske lidelser kræver normalt mellem 1 og 5 behandlinger. 

Hvordan foregår en behandling?

I S.T. behandling befinder du dig enten siddende eller liggende med lukkede øjne. Du falder i en ganske let trance, der svarer til at 'falde i staver' eller dagdrømme. Det er en afslappet, tryg og behagelig mental tilstand, hvor man til enhver tid selv har kontrollen og undervejs frit kan samtale med terapeuten. 

En behandling tager normalt 30-60 minutter, men kan nogle gange vare i længere tid. 

Kontakt os

Ring til os nu på +4526160352 eller udfyld boksen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.