Vi tilbyder | ST-behandling

"ST-behandling er en skånsom og særdeles effektiv behandlingsmetode, der er udviklet til bl.a. at behandle en række velkendte psykiske og fysiske lidelser, herunder kroniske lidelser som migræne, hudlidelser og irritabel tyktarm

Nedenfor får du et hurtigt overblik over behandlingsmetoden, og vi gør opmærksom på, at vi i løbet af 2021 vil lægge videoer op med danske behandlingsforløb. 

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi tilbyder ST-informationsaftener, når disse igen bliver mulige at afholde. 

- Carsten Laursen  | behandler og teraput

Kort introduktion til ST- behandling

I dag lider mere end 800.000 danskere af irritabel tyktarm og op imod 640.000 lider af migræne og/eller kronisk hovedpine. Derudover lever flere hundrede tusinder danskere med fysiske smerter i kroppen, der ikke har nogen kendt årsag.

Irritabel tyktarm, migræne og en lang række af andre kroniske lidelser har ofte det fællestræk, at man ikke kan finde årsagen til lidelsernes oprindelse i kroppen. 

Netop fordi lægerne ikke kan finde årsagen til lidelsernes opståen er det ofte også særdeles vanskeligt, at blive sygdomsfri. Man lever gerne med problemerne i årevis, ofte hele livet.

Når følelser forstyrrer kroppen

I ST-behandlingsmetoden anskues en række velkendte kroniske lidelser, herunder irritabel tyktarm og migrænehovedpine som værende symptomer på psykologiske og fysiologiske forstyrrelser i det autonome nervesystem.

Hvorfor?

Årsagen hertil er, at intense og overvældende kæmp-frys-eller-flygt-følelser (særligt i barndom og ungdom) kan indeholde så voldsomme psykiske energier, at følelserne øjeblikkeligt fortrænges ned i kroppen.

Underbevidstheden og det autonome nervesystem kan som en konsekvens af disse voldsomme følelsesmæssige erfaringer fastholde psyke og krop i en konstant alarmtilstand igennem mange år - ikke sjældent igennem hele livet. 

Det er disse permanente psykosomatiske stresstilstande ST-metoden anser som værende hovedårsagen til bl.a. migræne og irritabel tyktarm

Hvad er nyt ved ST-behandling?

Den grundlæggende antagelse i ST-behandling er, at neurologiske og psykologiske processer fungerer igangsættende for en velkendt række af kroniske lidelser.

Netop fordi der ofte er bagvedliggende og "usynlige" psykologiske årsager til flere kroniske lidelser, så er der generelt dårlige muligheder for behandling og helbredelse af disse, i sundhedssystemet.

I ST-filosofien er det ikke nødvendigvis kroppen eller det organiske, der er sygt, det er blot her vi mærker det syge. Det "syge" er derimod den forstyrrende energi i kroppen - dvs. alle de psykologiske og fysiologiske processer, som kroppen husker, og som lever videre i det autonome nervesystem, hvorfra de skaber forskellige slags kroniske lidelser ift. den genetik man er født med.

Hvilket formål har en ST-behandling?

ST-behandling har til formål at lokalisere, identificere og fjerne de forstyrrende følelsesmæssige dele i vores underbevidsthed, der forårsager besværlige, smertefulde og kroniske lidelser i kroppen. 

Sagt med andre ord så foretager man i ST-behandling en slags omprogrammering af underbevidstheden, så den ikke længere igangsætter de neurologiske processser, der i mange tilfælde er en bagvedliggende årsag til kroniske lidelser.

Hvilke lidelser kan ST-behandling afhjælpe?

ST- behandling har generelt en god effekt på netop den række af kroniske lidelser, som lægerne ikke kan finde årsagen til og/eller ikke kan hjælpe med at helbrede. 

Disse kan bl.a. være:

 • Mavesår
 • Irritabel tyktarm
 • Langvarig tarmbetændelse
 • Forstoppelse
 • Hukommelsestab
 • Migræne & hovedpine
 • Astma
 • Kroniske smerter i kroppen
 • Allergier
 • Menstruationssmerter
 • Afhængighed
 • Forskellige hudlidelser
 • Mavesmerter
 • Hovedpine
 • Tics
 • Eksem
 • Akne
 • Impotens 

Vi gør opmærksom på, at man altid skal lade sig undersøge af egen læge, hvis man oplever ovenstående lidelser og symptomer, således alvorlig sygdom kan udelukkes!

Teorien bag metoden

Hos Munk Schandorff er vi meget inspireret af Edwin Yagers (PhD.) banebrydende arbejde med underbevidstheden. Edwin Yager var først ingeniør og sidenhen psykologiprofessor med speciale i hypnose, og muligvis gjorde denne meget unikke kombination af faglighed fra to forskellige verdener ham åben over for underbevidsthedens kompleksitet og iboende muligheder.

I hvert fald har vi nu igennem snart to år hos Munk Schandorff anvendt væsentlige elementer fra Yagers Subliminal Therapy og med disse skabt nogle banebrydende resultater for mange mennesker med kroniske lidelser. 

Du kan læse om Edwin Yager her og nedenfor kan du følge en behandling udført af Edwin Yager. I løbet af 2021 vil vi selv lægge videoer op med behandlinger foretaget i Danmark. 

Praktiske informationer

Hvad koster ST-behandlingen?

De enkelte behandlinger koster kr. 700,- pr. session.

Hvor mange ST-behandlinger har jeg brug for? 

De fleste psykogeniske lidelser kræver normalt mellem 1 og 5 behandlinger. 

Hvordan foregår en ST-behandling?

I en ST-behandling befinder du dig enten siddende eller liggende med lukkede øjne. Du falder i en ganske let trance, der svarer til at 'falde i staver' eller dagdrømme. Det er en afslappet, tryg og behagelig mental tilstand, hvor man til enhver tid selv har kontrollen og undervejs frit kan samtale med terapeuten. 

Hvor lang tid tager en ST-behandling?

En behandling tager normalt 60 minutter, men kan nogle gange vare i længere tid.

*Vi gør opmærksom på, at man altid skal lade sig undersøge af egen læge, så man kan udelukke alvorlige sygdomme!

Kontakt os

Ring til os nu på +4526160352 eller udfyld boksen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.