Hjælp til eksamensangst

Stress, nervøsitet, bekymringer, angst og fysisk ubehag er bare nogle af de ting, der kan opstå, når man er eksamensangst. Eksamensangst er et helt normalt og relativt udbredt problem for både børn, unge og voksne mennesker. Det betyder dog ikke, at der er nogen grund til at acceptere eksamensangst som en del af livet - for eksamensangst kan faktisk afhjælpes.

Eksamensangst har konsekvenser

I forbindelse med skolegang, studier eller uddannelse kan der opstå eksamensangst som en specifik form for præstationsangst. Eksamensangst kan være voldsomt hæmmende. Det kan både være skyld i en dårlig eksamen, men det kan også give en ubehagelig tid op til og umiddelbart efter eksamen. Har man længere perioder med mange eksaminer, kan angsten gå hen og blive meget udmattende og resultere i depressive tanker.

Derfor er det vigtigt at gøre noget ved problemet, når man oplever det. Selvom eksaminer ikke nødvendigvis er noget, vi vil opleve at skulle igennem hele livet, så er den angst, der er relateret til præstationer, som for eksempel eksaminer, svær at undgå, hvis den først er opstået. Det at skulle præstere enten foran andre, under pres eller inden for en afgrænset tidsramme er nemlig noget, de fleste også vil støde på i deres arbejdsliv.

Få værktøjer til at håndtere eksamensangst

Hos Munk Schandorff Terapi i Viborg vil vi gerne gøre noget ved problemer med eksamensangst. Med vores hypnosebehandling og vores vejledning kan vi afhjælpe eksamensangst i mange forskellige afskygninger.

Vi giver dig de rette værktøjer til at håndtere eksamen og al den stress og nervøsitet, der følger med. På den måde bliver du ikke blot bedre rustet til at håndtere eksamensperioder. Du får også nogle værktøjer til at håndtere andre stressende situationer, hvor din præstation er i fokus. Vi giver dig værktøjerne til at tage kontrol over situationen, så situationen ikke tager kontrollen over dig.

Kontakt Munk Schandorff i dag og lad os hjælpe dig med din eksamensangst.