Psykologi og Psykoterapi Viborg

Jeg føler mig trist. Jeg er stresset. Min angst vender hele tiden tilbage. Har myldertanker, og kan ikke sove. Kan ikke overskue mit arbejde. Depression og mørke tanker har taget plads i hverdagen. Min mor fylder for meget. Har dårlig samvittighed. Kan ikke tilgive mig selv. Har svært ved at være mor for mine børn. Mit parforhold går dårligt. Jer er usikker på livet, og har nogle gange lyst til bare at give op - det hele er bare lige meget føler jeg. Har haft en dårlig barndom.

Effektiv psykoterapi til fair priser

Problemerne kan være meget forskellige, når vi mennesker søger hjælp til at få det bedre, men sikkert er det, at det første skridt til et bedre liv er at række ud efter kvalificeret og professionel hjælp.

Munk Schandorff tilbyder psykologi og psykoterapi i Viborg, Nordjylland, Midtjylland og København, og vi arbejder med behandling af mange forskellige typer psykologiske udfordringer med anvendelse af både samtaleterapi og hypnose.

Stress, depression, angst og OCD er blot nogle af de områder, som vi har stor erfaring med. Men der behøver ikke at være en klar diagnose, før man kan drage nytte af vores samtaleterapi eller hypnose. Eksistentielle kriser eller ændringer såvel som udfordringer i arbejds- eller privatlivet kan være svære at håndtere, hvis man er presset eller ikke har de rette redskaber til at håndtere sin situation. 

Her kan psykologi og psykoterapi hjælpe den enkelte til bedre at kunne klare de forandringer eller udfordringer, der opstår i livet - også på længere sigt. Lærer man at håndtere én livskrise, vil man typisk være bedre rustet og i stand til at håndtere den næste på et bedre niveau.

På den måde er psykologi og psykoterapi også en investering i fremtiden og ens fremtidige selv.

Tilfredshed, tryghed & resultater

Hos Munk Schandorff i Viborg har vi altid fokus på vores klienters tilfredshed, tryghed og personlige resultater. Vi arbejder med og tilbyder psykologi og psykoterapi i Viborg, hvor vi har specialiseret os i menneskelig udvikling, psykologi og psykisk sundhed.

Hos os kan du forvente en særlig professionel og personlig behandling, hvor vi altid lytter og tager højde for dig, dine behov og din situation. 

*Vi anvender gerne en kombination af både samtaleterapi og hypnose i vores terapipraksis.

Munk Schandorff tilbyder bl.a. behandling af følgende udfordringer:

  • Eksistentielle kriser, meningsløshed og opgivenhed
  • Depression, angst, forvirring over tilværelsen
  • Arbejdsrelateret stress, udbrændthed og andre arbejdsrelaterede lidelser
  • Krise- og sorgtilstande ved sygdom, dødsfald eller samlivsophør
  • Psykiske reaktioner på ovegreb, ulykke eller overfald mv.
  • Angst - panikangst, sygdomsangst, generaliseret angst og social fobi
  • OCD (tvangslidelser)
  • Psykosomatiske lidelser (der er undersøgt og bekræftet hos din læge)
  • Funktionelle lidelser - fysiske symptomer, som ikke kan tilskrives en kendt fysisk lidelse)